Jetgames.dk - Action fra start til slut
 

Vandscooter
Det ultimative legetøj for den som kan lide fart og spænding. Vores helt nye vandscootere fra Seadoo, vil med garanti give store som små en oplevelse for livet. Sikkerheden og udstyret er i top. Nu er spørgsmålet bare… Tør du give den gas?
 
 

Bananbåd

Eller Bounzing Banana som vi også kalder den. Her er teamwork et nøgleord for at holde sig tør, og det giver med sikkerhed nogle gode grin iblandt venner eller kollegaer. Turene kan laves lige efter ønske, så ALLE kan være med. Uanset hvad, så giver vores banan med garanti et smil på læben og løfter jeres arrangement til nye højder.
 
 

Wakeboard
Vi kan sammenligne wakeboardet med et snowboard, blot at du her står på vandet. Dette er en fed udfordring for de fleste, men bestemt noget alle kan lære – Mænd som kvinder, unge som gamle. Vi sørger selvfølgelig for en grundig instruktion, så i lærer det hurtigst muligt.
 
 

Vandski

Den klassiske vandsport som aldrig går af mode, for vandski er for alle! Det kræver selvfølgelig gå på mod og viljen til at kunne, men når det først lykkedes, så kan du "gå på vandet" resten af dagen.
 
 

Kneeboard
"Knæ-boardet" er lidt anderledes, da du her sidder på knæ og bliver trukket med vandski line. Mange mener det er noget nemmere og her har man virkelig muligheden for at lege og lave tricks. Det kræver dog at vandet er rimelig stille på dagen.
 
 

Tubes (baderinge)
Skal der være ekstra fart over feltet, så er vores tubes klart det bedste valg. Det er hylende morsomt ikke mindst for de deltagende, men bestemt også for tilskuerne. Derfor er det også et godt valg til events, polterabender og firmaarrangementer, for dette giver uden tvivl nogle vilde og dybt komiske oplevelser, som alle kan grine af resten af dagen.
 
 

© 2011 jetgames.dk - Telefon 313 313 30 - info@jetgames.dk