FAQ Få svar på de mest stillede spørgsmål her...


Hvor foregår det?
Vi har hovedsæde i Århus, og sejler som udgangspunkt fra Århus Havn ved Strandbaren, eller fra Marselisborg Havn ved Tangkrogen.
Vi er dog 100% mobile, og laver arrangementer både i Jylland, på Fyn og Sjælland. Vi aftaler et fast beløb til dækning af kørselsudgifter
ved større afstande.


Hvad skal vi have med?
Vi stiller både instruktører og udstyr til rådighed. Så det eneste i skal have med, er det gode humør samt badetøj og håndklæde.


Mad og drikke?
Man er selvfølgelig altid velkommen til at pakke sin egen picnickurv, men vi har mange samarbejdsaftaler rundt omkring og kan altid stå for
mad og drikke hvis i ønsker dette. Mange slutter dagen af med en lækker middag på en af havnens restauranter, eller til cocktails og
loungemusik ved Strandbarens fantastiske udsigt over Århusbugten.


Hvor gammel skal man være?
Hvis i skal leje vandscooter, skal man minimum være 18 år. Dog må man gerne være yngre hvis man er ifølge med en voksen.
Vores uddannede instruktører kan altid tilbyde at sidde bagpå scooteren som en ekstra sikkerhed når i sejler.
For anden vandsport er der ingen aldersgrænse, da vi altid afstemmer aktiviteterne efter niveau og kunnen - dog skal folk kunne
svømme af sikkerhedsmæssige årsager.


Sikkerheden?
Sikkerheden i arrangementerne er vores første prioritering. Vi ved at det er enorm vigtigt familien kan føle sig tryg, chefen kan slappe af, og vennerne være rolige, når der skal være fuld fart over feltet.
Derfor bruger vi altid godkendte veste og udstyr og giver en grundig instruktion på land (Denne instruktion tages ikke fra jeres sejltid).


Hvad med alkohol?
Vi forbeholder os altid retten til at afvise folk vi synes er for berusede til at deltage forsvarligt i vores vandsportsarrangementer.
Ved vandscooter udlejning er der ingen alkohol.


Hvad nu hvis det regner?
Som udgangspunkt aflyser vi ikke pga. regn, da i alligevel bliver våde. Dog kan og vil vi ikke gennemføre et arrangement hvis det blæser kraftigt. Dette er altid vores beslutning, da vi ikke går på kompromis med sikkerheden.


Må vi sejle hvor vi vil?
Det kommer meget an på omgivelserne mht. badestrande og bådtrafikken. Men vi plejer tit at sætte nogle store baner/områder op hvor folk kan sejle. Noget af det mest populære er vores udfordrende slalom-baner. Her kan man virkelig få adrenalinet op, når man på tid skal konkurrere
mod venner eller kollegaer.


Betaling, depositum og aflysning?
Ved arrangementer indbetales et depositum på kr. 500,- til vores konto. Resten af beløbet betales på selve dagen.
Ved udeblivelse eller aflysning mindre end 14 dage før arrangementets start, indrages depositum på kr. 500,-
Aflyser Jetgames.dk (evt. pga. vejrforhold) tilbagebetales det fulde indbetalte beløb, uden ret for kompensation af enhver form.


Hvad er forskellen på jetski og vandscooter?
Selvom mange bare ville kalde det jetski udlejning, så er jetski faktisk en helt anden maskine.
En jetski står man op på, hvorimod man sidder ned på en vandscooter.


Er det ulovligt at sejle vandscooter?
Nej det er ikke ulovligt! D. 19 November 2010, afgjorde højesteret at vandscootere skulle betegnes som et almindeligt lystfartøj.
Derfor kan vi nu tilbyde ALLE chancen for at prøve disse imponerende maskiner.
 
 

© 2011 jetgames.dk - Telefon 313 313 30 - info@jetgames.dk